Leonie-Verhulst-interview-met-Happi-Kids

"Zachte aanraking met helend effect"

Babyreflexologie voor ouders

 

Je baby verlichting kunnen bieden bij obstipatie, krampjes, verkoudheid of pijn bij het doorkomen van tandjes? In de cursus babyreflexologie leer je hoe je dit kunt doen met behulp van voetreflex.

 

Babyreflexologie is een zachte stijl van reflexologie.Het is een leuke, natuurlijke manier om je baby te behandelen en om de liefdevolle band te bevorderen.

Je leert in drie lessen van ongeveer 1 uur drie praktische voetmassages die je zelf kunt toepassen op de voetjes van je baby.

 

Week 1: Slaap lekker en ontspanning

Week 2: Opname en verwerking van voeding (bv. bij darmkrampjes, reflux)

Week 3: Immuunsysteem verbeteren bij babykwaaltjes

 

De massages zijn speciaal ontwikkeld voor ouders. Je leert technieken om klachten als obstipatie, reflux, krampjes, buikpijn en kinderziektes zoals oorpijn en pijn bij het krijgen van tandjes te verlichten, om het immuunsysteem te versterken en een gezond slaappatroon te bevorderen. Na afloop ben je in staat om naar eigen inzicht een massage aan te passen aan wat jouw kindje nodig heeft.

 

Het geven van reflexologie aan jouw baby kan helpen om je baby te ontspannen, te kalmeren en het verbetert de gezondheid. Studies hebben aangetoond dat baby’s en jonge kinderen ongelooflijk snel reageren op reflexologie. Baby’s houden ervan dat hun voetjes aangeraakt worden, vandaar dat dit een heerlijke manier is om ze te kalmeren. Het geven van een voetreflexmassage aan je baby kan al in vijf minuten en je kunt het overal doen, thuis of onderweg. De technieken kun je een leven lang gebruiken, ook bij oudere kinderen en zelfs bij volwassenen.

 

De dagen en tijden worden in onderling overleg gepland.

 

Je volgt de cursus samen met je baby. De cursus is inclusief voetenkaartjes om thuis rustig te kunnen oefenen. Je hebt geen ervaring nodig voor deze cursus.

 

Je bent samen met je baby van harte welkom in mijn praktijk.

Neem contact met mij op om in onderling overleg data en tijden te plannen.