Leonie-Verhulst-babycafe

"Babbelen & Brabbelen"

Je bent zwanger en er gebeurt van alles in je lichaam, ook emotioneel merk je dat er veel in gang gezet wordt. Je bereidt je voor op je nieuwe rol als ouder. Er komen 101 vragen in je op die je zo graag eens zou delen met andere (aanstaande of juist al ervaren) ouders. En dan na negen maanden is het zover: Er is niet alleen een baby geboren, maar ook een nieuwe vader en een nieuwe moeder!

Als het je eerste is zal je merken dat je leven een hele andere invulling krijgt dan voor de bevalling. Als het niet je eerste, maar je tweede, derde of zelfs vierde kindje is, vraag je je misschien af hoe je de zorg voor je oudste(n) combineert met een baby erbij.

 

Graag bieden wij
Graag willen we met het Babycafé Den Bosch een plek bieden waar je andere ouders kunt ontmoeten en ervaringen kunt uitwisselen. Een plek waar je de belevenissen -die met het ouderschap samengaan- kunt delen, de positieve maar ook de mogelijke zorgen. Een plek waar je vragen kunt stellen en misschien een ander een advies kan geven om zo hem/haar uit de brand te helpen.
Voeden: graag. Huilende baby’s; geen probleem en voor de iets grotere baby’s en dreumesen hebben we een speelhoekje.

 

Wanneer?
LIVE: Iedere 2e woensdagochtend van de maand van 10.00 uur -12.00 uur.
Zie hier de agenda

 

Waar?
Moeke Den Bosch, De Pettelaarseschans 1, 5216 CG Den Bosch. Gratis voor de deur parkeren, makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en alle ruimte zodat we de 1,5 meter goed kunnen waarborgen. Het Babycafé Den Bosch is gratis, je betaalt alleen eigen drankje of iets lekkers, dit is alleen mogelijk met pin.

 

Programma babycafé
We starten de ochtend met een wandeling, neem je draagdoek/draagzak/kinderwagen/buggy mee. Wil je liever niet wandelen, geen probleem je bent uiteraard ook van harte welkom voor gewoon een rustig plekje, waar je gezellig kunt kletsen en drinken. Verhalen delen en informatie uitwisselen. Je kunt er dan ook voor kiezen om na de wandeling te komen.

De organisator Leonie Verhulst (baby,- en zwangerschapstherapeut, voetreflextherapeut) en de mede-organisators, Kim de Gouw als vast aanspreekpunt voor borstvoeding en Laura Pijnenborgh (doula, post-partum behandelaar, natuurlijke kraamzorg) zijn afwisselend aanwezig voor vragen en tips.

Ontmoet alvast andere bezoekers van het Babycafé of denk met ons mee via onze besloten pagina.

Het Babycafé Den Bosch is een initiatief van Leonie Verhulst, Kim de Gouw en Laura Pijnenborgh.