zwangerschapsreflexologie-achtergrond

"Heel de verbinding"

Geboorte is een magisch moment in je leven. We hebben het allemaal ervaren en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Een goede start geeft je een goede basis in het leven. Maar wat als je start minder soepel is verlopen? Wat betekent dat voor je ontwikkeling? Verbroken verbindingen die prenataal en tijdens de geboorte worden opgedaan, kunnen een diepe imprint achterlaten. Dit leidt vaak tot een bepaald gedrag en belemmerende overtuigingen die ons in de weg staan om een gezonde relatie aan te gaan met onszelf en anderen. Met behulp van deze Verbroken Verbinding massage kunnen deze patronen zichtbaar worden en geheeld worden.

 

In ons lichaam is de herinnering aanwezig aan alles wat we tijdens en voor onze geboorte hebben meegemaakt. Gebeurtenissen van nu, kunnen daar aanraken en ons blokkeren. Deze oude energiepatronen kunnen oorzaak zijn van allerlei klachten en gedragspatronen.

 

Op de voeten ligt de zogenoemde pre en perinatale lijn. Hier liggen de eerste ervaringen (geboortepatronen), die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam. Patronen die in de prenatale fase zijn ontstaan blijven merkbaar in de rest van je leven. Als je die patronen vrijmaakt, is er ruimte voor verandering.

 

Heel veel van deze geboortepatronen hebben een negatieve effect op de verbinding tussen moeder en kind, met jezelf en soms zelfs met het leven. Om deze verbinding volledig te herstellen zullen we de patronen moeten opheffen die hier aan ten grondslag liggen.

 

Met de Verbroken Verbinding massage kunnen we de blokkades/geboortepatronen opsporen en opheffen op de reflexzones van de wervelkolom op de voeten met verschillende massagetechnieken zodat we deze weer mogen helen.
Zo herstel je de band tussen moeder en kind, de verbinding met jezelf of met een ander persoon die door eventuele geboortepatronen is beschadigd of verbroken.
Tijdens de Verbroken Verbinding massage masseer ik je voeten met Mirre olie. Mirre olie heelt en verbindt. Deze massage is fijn voor moeders met pasgeboren kindjes of voor ieder ander die de verbinding met zichzelf wil helen.