"Het doel is een herboren gevoel"

De metamorfose massage is een zachte massage van de voeten, handen en het hoofd.

 

Een metamorfose massage helpt bij doorbreken van patronen, ruimt blokkades op om zo een nieuwe start te maken. Deze massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals bijvoorbeeld: geboorte, puberteit, verhuizen, verandering van (werk)omgeving, zwangerschap, echtscheiding, sterven/rouwverwerking. Een metamorfose massage kan je helpen vorm te geven aan wie je in wezen bent en is heel geschikt voor als je door een moeilijke periode gaat.

 

Deze massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangeren. Het kan helpen bij zowel stress gerelateerde en zwangerschap gerelateerde klachten. Voor kinderen is het een fijne rustgevende massage en heeft daarom een goed effect bij drukke, geprikkelde kinderen.

Deze metamorfose behandeling is heerlijk ontspannend en rustgevend voor zowel moeder als kind. Vooral een baby die onrustig is en het ritme nog niet kan vasthouden krijgt hierdoor een echte metamorfose, het resultaat van deze behandeling is meestal een ontspannen en tevreden baby.

 

Indicaties:

 

* Zwangerschap is bij uitstek geschikt om de metamorfose massage toe te passen

* Zwangerschap is een constante fase van verandering

* Moeite met loslaten, een metamorfose massage kan dit proces ondersteunen.

* PMS

* Vruchtbaarheidsproblemen

* Menopauze

* Zwangerschap

* Geboorte

* Stervensbegeleiding

* Obstipatieklachten

* Lichamelijke – verstandelijke gehandicapten

* Leer- en concentratieproblemen

* Huilbaby’s

* Traumaverwerking

 

Deze massage is los te boeken als een diep ontspannende massage, maar ook als onderdeel van klachtgerichte behandelingen, bijvoorbeeld bij allerlei gynaecologische problemen.

 

Net bevallen? En wil je deze massage in je kraamtijd ontvangen? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.