"Waardevolle momenten voor ouder en kind"

Prijzen per 1-5-2022

Behandelingen van ongeveer 1 uur – € 70,- (zwangerschapsmassage, zwangerschapsreflexologie)
Korte behandelingen zijn mogelijk en soms ook gewenst tijdens de zwangerschap of bij baby’s/ kinderen tot 12 jaar. De behandeltijd wordt dan berekend.
De behandeling dient na afloop contant of via een betaalverzoek betaald te worden. Bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Behandelingen worden doorgaans niet vergoed door verzekeraars, in enkele gevallen wordt de babymassage vergoed, informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar. Afmeldingen die niet 24 uur voor de afspraak per telefoon of mail worden doorgegeven, zullen volledig in rekening worden gebracht. Uitsluitend vrouwen die vanwege hun bevalling de afspraak niet kunnen nakomen mogen hiervan afwijken.

 

Babyreflexologie 

Babyreflexologie is geschikt voor baby’s van 0 weken tot 11 maanden.

Babyreflexologie behandeling 45 min. € 55,-

Cursus babyreflexologie voor ouders 3 lessen van 1 uur € 125.-

 

Babymassage en babyreflexologie 

De cursus babymassage en babyreflexologie is voor ouders en verzorgers van baby’s vanaf 6 weken tot 9 maanden. Je kunt lessen volgen op zaterdagochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur. De cursus bestaat uit 5 lessen van ca. 90 min.

Om de cursus voor de baby’tjes zo aangenaam mogelijk te maken, houd ik bewust de groepjes klein. Je zit zeker 1,5 meter uit elkaar volgens de Corona maatregelen. Ouders/verzorgers mogen ook om beurten komen. De cursus is inclusief thee/koffie, natuurlijke olie en uitleg op papier, zodat het geleerde thuis rustig nagelezen en geoefend kan worden.

Meenemen
Neem voor je baby een grote handdoek, een spuugdoekje, een luier en iets te drinken mee. Het kan zijn dat je baby tijdens de cursus wil slapen of drinken, geen probleem, houd zoveel mogelijk het ritme van je baby aan. Houd er rekening mee dat het warm kan zijn in de ruimte, dus zorg dat je iets uit kunt trekken.

5 lessen van ca. 90 min. inclusief thee/koffie, natuurlijke olie en uitleg op papier € 135,- (één ouder/verzorger)
Wanneer beide ouders/verzorgers aan de cursus deelnemen kost deze € 165,-

Het is ook mogelijk om op afspraak individueel les te krijgen. Alleen of samen met je partner en je kindje.

Privéles babymassage – babyreflexologie:
€ 70,- per 60 min. Een uurtje kennismaken met babymassage – babyreflexologie.
Mijn ervaring leert dat wanneer ouders horen wat ik ze allemaal kan leren, een uurtje erg kort is. Tijdens een huisbezoek van ca. 3 uur kan je al je vragen rondom de verzorging van baby aan mij stellen, ik kijk met je mee en gaan we gaan samen oefenen. Ik leer je massage technieken, basisbevestigend dragen, rond en roterend aan- en uitkleden, ik kan je een hele fijne manier leren om je kindje in de tummy tub te doen etc. etc.
Bij een cursus of les op maat bij jou aan huis bereken ik buiten de gemeente ‘s-Hertogenbosch € 0,21 per kilometer. Eventuele parkeerkosten komen daar nog bij.

 

Welkom mama ceremonie 

 Dit is een 3 uur durende behandeling: € 149,-

 

Cadeaubon 

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon? Deze wordt feestelijk ingepakt en kan ook per post opgestuurd worden. De cadeaubon wordt geheel op maat gemaakt voor ieder gewenst bedrag. Voor de verzending van een cadeaubon binnen NL wordt 4,95 euro in rekening gebracht.