"Ontspanning voor moeder en kind"

Juist tijdens je zwangerschap is het goed om je lichaam wat extra aandacht te schenken. Een zwangerschap is een unieke periode in het leven van een vrouw.
Je baby in je buik groeit en door het toenemende gewicht en je veranderende houding wordt er ook nog wat van je spieren gevraagd. Verwen jezelf met een heerlijke zwangerschapsmassage. Ervan genieten is het hoofddoel. Deze massage draagt bij aan de extra ontspanning en rust die moeder en kind tijdens de zwangerschapsperiode goed kunnen gebruiken. Regelmatige massage tijdens je zwangerschap heeft een positieve werking op je (nacht)rust en op je lichaamsbewustzijn. Je maakt minder stresshormonen aan en complicaties tijdens je bevalling kunnen verminderen.

Als je voor de eerste keer komt, neem ik voorafgaand aan de massage eerst even de tijd om kennis te maken.
Een heerlijke ontspanning en verwennerij voor jou… en je baby! Zwangerschapsmassage is een speciale massage die vanaf 12 weken zwangerschap gegeven kan worden. De behandeling bestaat uit een zachte massage van top tot teen afgestemd op jou en je kindje. Je ontvangt de behandeling liggend op je zij en rug, ondersteund door kussens.

Bij rug- en bekkenklachten leg ik je een houding uit van de spinning babies, dit wordt door veel aanstaande mama’s als een hele prettige houding ervaren.