"Een liefdevolle start"

Waarmee kan ik je helpen?
Tijdens de zwangerschap en babytijd help ik, ouders en baby’s, door ruimte te creëren waarin je je kindje echt kan ontmoeten, vrij van alle dagelijkse hectiek. Het voornaamste doel is je kindje welkom te heten in deze wereld en in zijn lichaam. Door de onderlinge band en liefde te versterken kan er een basis van vertrouwen en ontspanning ontstaan, die een goede bodem voor je kindje vormt om in op te groeien.

 

Waarom ik weet wat ik weet. Wie ben ik?
Ik geloof dat kinderen die geborgen opgroeien later een voorsprong hebben. Jij hebt alles in je om je kindje dit mee te geven. De mate waarin je kindje zich welkom, veilig en bevestigd voelt, is bepalend voor het basisgevoel. Vanuit dit basisgevoel voelt en handelt je kindje zijn verdere leven. Liefde, plezier en ontspannen ouders zijn voor je kindje net zo belangrijk als eten en drinken. De cursus babymassage en het leren begrijpen van de behoeftes van je baby is een goede basis om je als ouders bewust te maken, waardoor je op een andere manier naar je kindje kunt kijken en elkaar beter kunt verstaan, want de geboorte van je kindje is een grote verandering in je leven. Ik vind het fijn wanneer ik vader, moeder en kind weer een stukje verder op weg kan helpen.

 

Als moeder van twee kinderen heb ik veel baat gehad van de cursus babymassage die ik na de geboorte van mijn dochter heb gevolgd. Ik leerde mijn dochter ‘lezen’ en op mijn intuïtie vertrouwen. Ik ontdekte dat ik kon communiceren met haar op basis van voelen. Na de geboorte van mijn zoon ben ik de jaaropleiding tot docente babymassage en zwangerschapsmassage gaan doen. Dit voelde zo goed, ik voelde innerlijke rust, compassie. Dit werk doe ik vanuit mijn hart en hierin ben ik me verder gaan ontwikkelen.

 

Als oudste van drie kinderen ben ik opgegroeid in een druk ondernemersgezin. Mijn ouders werkten hard, hun werk was hun passie. Dit nam veel tijd in beslag. Op latere leeftijd kwam ik er achter, dat ik daardoor wezenlijk contact en echt gezien worden heb gemist. Ik ben me bewust geworden van bepaalde patronen en ben deze gaan doorbreken. Beetje bij beetje ben ik stukjes gaan helen. Ik wilde dit niet doorgeven aan mijn kinderen. Doordat ik me openstel voor mijn kinderen leer ik veel van ze, ze wijzen me de weg om als ouder te groeien. Mijn werk is mijn passie en het resultaat van mijn eigen zoektocht.

 

Waar wil ik naar toe?
Ik wil ouders inspireren en makkelijk toepasbare tips geven waardoor ouders en kinderen in vertrouwen kunnen groeien. Mijn verlangen voor de toekomst is dat er meer plekken en samenwerkingsverbanden ontstaan waar ouders alle informatie kunnen vinden die zij zoeken om hun kinderen een goede start te geven.