"Geef energie de ruimte"

Via je chakra’s neem je energie op uit je omgeving en zend je energie uit naar je omgeving. Als je voelt dat er iets met iemand is, dan neem je dit via je chakra’s waar. Zo kan men soms aan jouw uitstraling zien hoe het met je gesteld is. De energie van de chakra’s voedt ook jouw lichaam. Ze zijn zo een schakel tussen ons energetisch en ons lichamelijk zijn.

 

Blokkades van de chakra’s ontstaan vaak als gevolg van angst, (onverwerkte) emoties, chemisch bewerkt voedsel en negatieve gedachten. De energie stroomt nu niet meer vrij door het energiesysteem.

 

Chakra’s kunnen op verschillende wijze weer in balans worden gebracht. Met behulp van voeding, yoga, meditatie, maar ook een chakra voetreflexmassage brengt balans en harmonie in lichaam en geest.

 

De chakra massage is een ontspannende massage die ervoor zorgt dat de chakra’s worden gezuiverd en weer voldoende energie kunnen opnemen, doorgeven en verdelen. Door de zachte massage en stimulatie van de 7 chakra punten op de voet wordt het energetisch systeem gestimuleerd waardoor de energiedoorstroming beter op gang komt. Klacht en oorzaak worden aangepakt en blokkades kunnen worden opgeheven. De chakra’s kunnen onderling weer beter met elkaar samenwerken wat zorgt voor een betere balans en een beter welzijn.

 

Deze voetreflexmassage kan als onderdeel bij therapeutische behandelingen worden gegeven maar kan ook los worden geboekt als ontspannende voetreflexmassage, die balans in het hele lichaam brengt.

chakra massage Leonie Verhulst