lieve-papa-en-mama

Lieve papa en mama

Alvast 10 tips van mij aan jullie:

  1. Gun jezelf de tijd om uit te vissen wie ik ben, hoe ik mij van jullie onderscheid en wat ik jullie kan geven.
  2. Geef me alsjeblieft te eten als ik honger heb. In jouw buik mama, wist ik immers niet wat honger was. Ik heb echter nog geen besef van tijd en uren.
  3. Hou mij alsjeblieft dicht tegen jullie aan, knuffel me, kus me, streel me, vertel me lieve verhaaltjes. In jouw buik mama, voelde ik me altijd gedragen. Ik was daar nooit alleen.
  4. Ik hoop dat jullie niet al te ontgoocheld zijn als ik niet de perfecte baby uit jullie dromen ben. Wees ook mild voor jezelf als jullie niet zo perfect zijn als jullie wel wilden.
  5. Vergeef me als ik veel huil. Heb alsjeblieft geduld met mij. Ik zal steeds minder huilen en ik beloof dat ik jullie blij zal maken met mijn gezelschap.
  6. Als jullie goed naar mij kijken, zullen jullie zien hoe jullie mij kunnen troosten en wat mij tevreden maakt. Ik kan immers zonder woorden spreken. Maar huilen is de enige manier voor mij om te zorgen dat er iets scheelt.
  7. Denk eraan dat ik al sterk en taai ben. Ik kan best tegen de fouten die jullie in het gebrek aan ervaring zullen maken. Als jullie van mij houden, kan er eigenlijk niets misgaan.
  8. Vergeet alsjeblieft niet goed voor jezelf te zorgen. Zorg voor gezond eten, rust en beweging zodat jullie energiek en sterk zijn in de momenten die we samen doorbrengen. Probeer onderscheid te maken tussen belangrijk en onbelangrijk en laat je door niets of niemand opjagen. Dan zul je veel intenser van mij kunnen genieten.
  9. En zorg vooral goed voor jullie onderlinge relatie, want die is mijn voedingsbodem en toont mij hoe je kunt houden van andere mensen.
  10. Al heb ik jullie leven in de war gebracht, vergeet niet dat deze hectische periode voorbij gaat!

 

Ik dank jullie allebei.

 
Liefs van jullie baby.
(auteur onbekend)

 

Zaterdagochtend 7 oktober 2017 start er weer een cursus babymassage in Den Bosch. Door aanraking leer je de lichaamstaal van je baby nog beter kennen. Dit geeft vertrouwen en versterkt jullie band samen. Babymassage versterkt tevens het immuunsysteem en heeft een positief effect op de bloedsomloop, de ademhaling en spijsvertering. Ik werk in kleine groepjes waardoor er ook ruimte is voor individuele aandacht. Iedere les wordt er een onderwerp besproken zoals: waarom huilt mij baby?, tips bij babykwaaltjes, darmkrampjes, koorts, hoe draag ik mijn baby? Wat kan ik doen bij een voorkeurshouding? De laatste les leer ik je om op een hele fijne leuke manier de tummy tub te gebruiken.

Voor meer informatie en aanmelding: mail@leonieverhulst.nl
Liever een individuele cursus of een cursus op maat? Vraag gerust naar de mogelijkheden!