Een verfrissende nieuwe start!

In september 2015 ben ik gestart met de 3 jarige HBO opleiding tot voetreflexplus™ therapeut. In deze opleiding wordt de Chinese en de Westerse voetreflex gecombineerd, vandaar de plus. Deze combinatie biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling. Door voetreflexologie komt je hele lichaam terug in balans en wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd. Daarnaast draagt een voetreflex behandeling ook bij aan de verbetering van je immuunsysteem en werkt het heerlijk ontspannend. De uitbreiding met reflexologie is de reden voor een nieuwe website met een nieuwe naam!

 

Naast de behandelingen en het lesgeven houd ik me ook bezig met kennisverrijking. Afgelopen maand heb ik zelfs twee scholingen gevolgd: De eerste scholing ging over ‘Psychosomatiek’ en werd gegeven door Henk Fransen (arts). Psychosomatiek houdt zich bezig met de wisselwerking tussen de psyche en het lichaam. Lichamelijke klachten kunnen een negatieve invloed hebben op hoe iemand mentaal en emotioneel functioneert en andersom. Deze scholing is een mooie aanvulling voor mij als voetreflextherapeut. Daarnaast heb ik in het Amphia Ziekenhuis de scholing ‘Veilige hechting bij de baby, een basis voor de rest van zijn leven’ gevolgd. Babymassage en babyreflexologie zijn een mooie bijdrage voor de veilige hechting tussen ouder en kind. De opgedane kennis en ervaring gebruik ik in mijn behandelingen en lessen.

 

Persoonlijke aandacht en vertrouwen staat in mijn praktijk centraal. Heb je vragen, wil je meer informatie, of een afspraak neem dan gerust contact met mij op.

 

Lieve groet,

 

Leonie