Leonie Verhulst | Tarieven
16105
page-template-default,page,page-id-16105,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

"Waardevolle momenten voor ouder en kind"

Alle bedragen zijn incl. 21% BTW. De behandeling dient na afloop contant betaald te worden. Er is geen pin mogelijkheid.

 

Prijzen per 1-7-2018

 

Voetreflex

Ontspannende VoetreflexPlus behandeling: 45 min. € 45,-

Klachtgerichte behandeling:

intake/anamnese + ontspannende VoetreflexPlus massage 90 min. € 60,-

VoetreflexPlus (therapeutisch) 60 min. € 50,-
Metamorfose, Chakra, Zonnevlechtmassage 60 min.€ 50,-

Kinderen t/m 12 jaar:

intake + ontspannende VoetreflexPlus massage 60 min. € 50,-

vervolgbehandeling 30 – 45 min. € 45,-

 

Tijdens de intake worden medicijngebruik, voeding, persoonlijke omstandigheden, medisch verleden, klachten, enz. besproken. Met behulp van een voetenonderzoek en de intake stel ik een behandelplan op.

Iedere volgende afspraak hebben we voor de behandeling een kort gesprek over de vordering van het proces. Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van de klacht, hoelang je deze al hebt en hoe je op de behandeling reageert.

 

Reflexzone behandelingen zijn een aanvullende geneeswijze die de reguliere gezondheidszorg kan ondersteunen. Reflexzonetherapie kan ook preventief worden ingezet ter bevordering van de algemene gezondheid.

 

Zwangerschapsmassage

Een massage van top tot teen € 59,-.
Als je voor de eerste keer komt, neem ik voorafgaand aan de massage eerst even de tijd om kennis te maken, daarna word je een uur lang gemasseerd.

 

Babyreflexologie 

Babyreflexologie is geschikt voor baby’s van 0 weken tot 11 maanden.

Babyreflexologie behandeling 30 – 45 min. € 45,-

Cursus babyreflexologie voor ouders 3 lessen van 1 uur € 110.-

 

Babymassage en babyreflexologie 

De cursus babymassage en babyreflexologie is voor ouders en verzorgers van baby’s vanaf 6 weken tot 9 maanden. Je kunt lessen volgen op zaterdagochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur. De cursus bestaat uit 5 lessen van ca. 90 min.

Om de cursus voor de baby’tjes zo aangenaam mogelijk te maken, houd ik bewust de groepjes klein. Er kunnen maximaal 4 baby’s met beide ouders/verzorgers deelnemen. Ouders/verzorgers mogen ook om beurten komen. De cursus is inclusief thee/koffie, natuurlijke olie en uitleg op papier, zodat het geleerde thuis rustig nagelezen en geoefend kan worden.

Meenemen
Neem voor je baby een grote handdoek, een spuugdoekje, een luier en iets te drinken mee. Het kan zijn dat je baby tijdens de cursus wil slapen of drinken, geen probleem, houd zoveel mogelijk het ritme van je baby aan. Houd er rekening mee dat het warm kan zijn in de ruimte, dus zorg dat je iets uit kunt trekken.

5 lessen van ca. 90 min. inclusief thee/koffie, natuurlijke olie en uitleg op papier     € 129,- (één ouder/verzorger)
Wanneer beide ouders/verzorgers aan de cursus deelnemen kost deze € 159,-

Het is ook mogelijk om op afspraak individueel les te krijgen. Alleen of samen met je partner en je kindje.

Privéles babymassage:
inclusief thee/koffie, natuurlijke olie en uitleg op papier € 59,- per 60 min.
Bij een cursus of les op maat bij jou aan huis bereken ik buiten de gemeente ‘s-Hertogenbosch € 0,19 per kilometer. Eventuele parkeerkosten komen daar nog bij.

 

Baby-pret 

Babypret is voor ouders en verzorgers met een baby vanaf 4 maanden tot ze bijna kunnen lopen en is tevens een leuke opvolging op de cursus babymassage. Babypret bestaat uit 1 les van 90 min. en kun je volgen op zaterdagochtend van 11.30 uur tot 12.30 uur. Een andere tijd/dag is in overleg mogelijk.

Meenemen
Grote handdoek, drinken/eten voor je kindje en een luier. Voor de ouders en verzorgers is het fijn om makkelijk zittende kleding te dragen.
Baby-pret: 1 les van 90 min. inclusief thee/koffie, uitleg op papier en CD met liedjes € 44,-

 

Zwangerschapsreflexologie

Behandeling van ongeveer 60 min. € 59,-

Korte behandelingen zijn mogelijk en soms gewenst tijdens de zwangerschap, de behandelingstijd wordt dan berekend.

 

Cadeaubon 

 Wil je iemand verrassen met een cadeaubon? Deze wordt geheel op maat gemaakt voor ieder gewenst bedrag.